tirsdag den 18. oktober 2011

Apple ja Android, hidas Pall kantajia on RIM: n mahdollisesta kuolemasta

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/JCL1mVrVlRg/apple-and-android-the-slow-pall-bearers-to-rims-eventual-demise.ars:



Kun maailmanlaajuinen sähkökatkos jätti monet BlackBerry asiakkaat ilman sähköpostin, pikaviestit ja web-selailun maanantaista torstaihin viime viikolla, Research in Motion kertoi tänään rauhan tarjoaminen asiakkaille : $ 100 arvoinen vapaa apps tilaajille ja yhden kuukauden ilmainen tekninen tuki yritysasiakkaille. Vaikka vapaa ohjelmisto ja palvelut ovat mukavia eleitä, seisokki, joka RIM tunnusti oli pahin historiansa, tuntuu symbolinen yhtiön hidas romahdukseen. RIM: n ongelmat ovat sellaisia, että vapaa kopioita Bejeweled ja Sims 3 ei riitä palauttamaan yrityksen entiseen loistoonsa, puhumattakaan assuaging pelkää, että yritys voisi olla enemmän seisokkien tiellä. Vuonna kustannus / hyöty-analyysi menee all in RIM (ja se on taidetta ongelma, se on all-in proposition), RIM antanut sen kauppoja runsaasti syytä toisen ja kolmannen arvata.


RIM: n suurin ongelma on se on jäänyt pöly kuluttajalähtöisestä IT . Yritysten ja kuluttajien teknologian tarpeet ovat levottomasti rinnakkain vuosia, mutta kuluttajalähtöisestä on voitolla , ja viime viikolla BlackBerry seisokki vinkkejä asteikot entisestään. RIM on viettänyt viime vuosina on jyskyttivät kuluttajan etu, ja kuluttajien älypuhelin mieltymykset ovat tuoneet miljoonia ei-BlackBerry mobiililaitteiden yritys. RIM oli hitti suuryritysten kanssa, koska sen jykevä yrityksen tuki, luotettavuuteen ja turvallisuuteen, ja hallintatyökalut, jotka antavat sille kaupat ohjaus he haluavat yli mobiililaitteisiin. Ja älkäämme unohtako: takavuosina, RIM oli ainoa peli kaupungissa laadusta mobiiliin liiketoimintaan älypuhelimissa. Jos halusi varmistaa, mobiili, skaalautuva yritys sähköposti ratkaisu, on todennäköistä, että RIM oltiin hyödyntää puhua Exchange tai Lotus Notes-palvelimia.


Ajat ovat muuttuneet rajusti. Exchange on päätös kaupallisen sähköpostin rollouts yrityksessä, ja ActiveSync on muodostunut käytännössä linga Franca mobiili sähköposti. RIM ei enää tarvita samalla tavalla se kerran oli. Samalla, iPhone, Android ja muut mobiilialustojen nyt kelpaa useimmille liiketoimintaskenaariot. Sitten viime viikolla tapahtui: RIM haparoi, ja haparoi pahasti. Yhtiö ei edes pysty suorittamaan sen huipulla arvolupaus.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan




Ingen kommentarer:

Send en kommentar