fredag den 22. juli 2011

Google sanoo hyvästit selaimen työkalurivin, putoaa tuki Firefox 5

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/22/google-says-goodbye-to-browser-toolbar-drops-support-for-firefo/:

Google sanoo hyvästit selaimen työkalurivin, putoaa tuki Firefox 5

Google Labs ei ole ainoa asia alasajosta Mountain View näyttää Googlen Firefox-työkalurivi on myös kaputt. Viitaten eksponentiaalinen kasvu selaimen tilaa, asu julisti, että Google Toolbar for Firefox ei enää tarvita - Nykyaikaiset selaimet ovat aivan liian hiton pystyy. Tuki tulee jatkumaan vanhemmat versiot selaimen, mutta Firefox 5 on itsenäisesti. Silti El GOOG myöntää, että pudottamalla työkalurivin tappaa yli muutamia ominaisuuksia, ja tarjoaa listan Samoin esillä lisäosat käyttäjille kautta kuollut työkalupalkin ohjesivu. Ei riitä? Pään yli, ilmoitus kommentti sivulle ja liittymään maapähkinä galleria, muutama fiksu palkokasveja näyttävät paljastanut FF5 kiertää. Mitä meille muille, se ei ole kuin emme tienneet Google oli sen oma selain (ja etuja ) huolehtia, eikö?

Google sanoo hyvästit selaimen työkalurivin, putoaa tuki Firefox 5 alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 22 heinäkuu 2011 06:28:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Google (1) , (2) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar