fredag den 22. juli 2011

Vic Gundotra miten Google + Käsittelijä Tavaramerkit: "Se oli luultavasti virhe"

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/qZZxu5FJURk/:

Kun varoitus ihmisille siitä viikkoja, Google alkoi valvoa sen kieltoa kaikissa Google liiketoiminnan profiilit tänä aamuna, paljon hämmennystä siitä, no, yrityksille. Kyllä Google teki varoittaa ihmisiä käynnistettäessä Google + että ei-ihmisen sivut kuolisi ja että ihmisten ei pitäisi olla yllättynyt siitä, että sivut tapettiin ...


Mutta tietenkin, kuten silloin kun jotain on lakkautettu internetissä, ihmiset olivat sotajalalla. Hakukone osavaltion Danny Sullivan kirjoitti "Avoin kirje Google + aiheesta Brand Sivut" ja rohkaistui, kollegani MG Siegler kirjoitti tyylikkäästi otsikolla "Fucktard +."


Olimme selkeästi kerrottiin olla saattamatta Google + Profiili TechCrunch markkinoille tuontia, mutta muita merkkejä, kuten Mashable, hakukone Land, Ford ja Seasame Street ei saanut muistion ja oli heidän Sivuja keskeytetty tänä aamuna. Sittemmin Ford ja Mashable ovat saaneet Google + sivut uudelleen sen jälkeen, mitä olen olettaen oli ilmoituksensa suoraan Google. Danny Sullivan Toisin on tiedoston uudelleen pyynnön hakukone Landin sivulla.


Koska meillä oli Google Sosiaalinen johtaja Vic Gundotra ja tuotepäällikkö Bradley Horowitz in TCTV studio tänään, päätin kysyä heiltä, ​​mitä he ajattelivat takaisku ja epäjohdonmukainen käsittely Google + liikekirjanpidossa. Vic Gondutra ratkaisu oli valita keulakuva organisaatiosta edustamaan brändi ja käsitellä väliaikaisen kuukautta vuoteen, kun Google + Business Pages käynnistää tällä tavalla. Gundotra kertoi minulle, että jälkikäteen hoidossa tuotemerkit näin oli "luultavasti virhe."


Tietenkin koko asia on harvinaisen huonosti harkittu. Käyttämällä Pete Cashmore siirtymisestä kuten esimerkiksi Gundotra sanoo, että Cashmore tunnusti, että hän teki virheen, ja siksi hän muutti Mashable profiilia Pete Cashmore; Mutta odota Cashmore jo Google + profiili 40K seuraajia , kun hän sai vaihtaa Mashable tilin ja yli 100K seuraajiaan hänen henkilökohtainen. Joten nyt Pete Cashmore on kaksi (!) Henkilökohtaisia ​​tilejä. En tiedä teistä, mutta että ei kuulosta hyvin paljon "sääntöjä noudattavia" minulle.


Kun kysytään, hän ottaisi Google jopa sen ratkaisu Danny Sullivan sanoi, "Oikeasti tässä vaiheessa se ei ole niin tärkeä minulle, kun on joku mennä sinne ja olevinaan liiketoimintaamme pois heidän henkilökohtaiselle tilille." Kuten tämä Tällainen vetäytyminen ja "Oh Tässä kiertää wink wink" strategia luo epäluottamusta välillä alustan ja käyttäjät. "Laittaminen liiketoiminnan Genie takaisin pulloon on juuri menossa tuottaa paljon pahaa tahtoa", Sullivan expained.


Related: Meet uusin työntekijä: Techathew Cruncherin, Google + Maven .


Haastattelu alla.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar