fredag den 22. juli 2011

Laser Pitch Detection System kytkee kirves osaksi valoisa, latenssi-vapaata MIDI Machine (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/laser-pitch-detection-system-turns-your-axe-into-a-luminous-lat/:

Laser Pitch Detection System

Tässä itse asiassa sinun tulisi muistaa laserit: he tekevät kaiken paremmin. Myös soittimia . Jokainen joka on joskus yrittänyt käyttää luotettava kuusi merkkijonon MIDI tuntee tuskaa latenssi käyttöön yrittämällä muuntaa merkkijonon tärinää muuttamiseen digitaalisiksi. M3i n Laser Piki Detection (LPD)-järjestelmä hameet tämän ongelman suorittamalla lasersäteen alla merkkijono. Sen sijaan havaita värähtelyt optinen pickup toimenpiteiden välinen etäisyys diodi ja masentunut merkkijono, sitten muuntaa sen osaksi piki. Se ei vain tarkoittaa, että on viivettä, mutta myös että ei tarvitse oikeastaan ​​Viritä - siinä yhdistyvät kaikki laiskuus on Antares "ATG-6 kanssa luokan Beamz . Jos olet utelias, siellä esittelyvideo tauon jälkeen.

Jatka lukemista Laser Piki Detection System kytkee kirves osaksi valoisa, latenssi-vapaata MIDI Machine (video)


Laser Pitch Detection System kytkee kirves osaksi valoisa, latenssi-vapaata MIDI Machine (video) alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 23:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Slash Gear | lähde M3i Technologies | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar