fredag den 22. juli 2011

Apple toppeja Android yrityspolitiikassa; pieni vihreä robotti vielä gunning kulma-toimisto

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/apple-tops-android-in-enterprise-little-green-robot-still-gunni/:


BlackBerry käytetään pääsääntöisesti johtoryhmissä, mutta viime vuosina olemme nähneet tasaisesti uptick vuonna yritysten määrä käyttäjiä vaihtaa niiden OS valinnan. Eli kuka tulee olemaan jatkoa BlackBerry valtaistuimelle? No, mukaan Good edellinen raportti, Applen laitteet ovat nopeasti tullut ensisijainen seuralaisia ​​asiakkailleen, ja se näyttää iPad johtava tie. Yritys tarjoaja osoittaa, että Q2 2011 käyttäjät aktivoitu enemmän iPads kuin Android älypuhelimet ja tablets yhteensä. Mitä enemmän, iPads koostuu 95 prosenttia tablet aktivointeja, jossa Android tablets ottaen vain 3,1 prosenttia. Smartphone hyväksyminen oli hieman hieman tasapainossa, mutta Apple on edelleen kärkipaikalle 66 prosenttia yli Android n 33 prosenttia. Se on ihan hyvä, mutta mitä me todella haluamme tietää kuka sai kamaa voittaa kolmijalkainen kisa yhtiö piknik? Niille teistä visuaalisen oppijoiden edustaja pylväsdiagrammi Hyvien tulosten odottaa sinua tauon jälkeen.

Jatka lukemista Apple toppeja Android yrityspolitiikassa; pieni vihreä robotti vielä gunning kulma-toimisto


Apple toppeja Android yrityspolitiikassa; pieni vihreä robotti vielä gunning varten kulmahuoneen alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 20:01:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink AllThingsD | lähde Hyvä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar