fredag den 22. juli 2011

Loisteputki nanosensor tatuointi valvoo glukoosi alle iPhonen häikäisyä

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/21/fluorescent-nanosensor-tattoo-monitors-glucose-under-the-iphone/:

Jos et True Blood diehard, ajatus verenvuoto itse tarkoituksellisesti ei todellakaan näytä kaikkia kiinnostavaa. Joten kuvitella miten useimmat diabeetikot tuntuu kun he joutuvat prick niiden peukalot kolmesti päivässä terveyden nimissä. No, pian he eivät tarvitse ansiosta nanosensor tatuointi ja ... iPhone? Kehitetty professori Heather Clark ja hänen Northeastern University joukkue, tämä injektio subdermal nanohiukkasten yhdistyvät "fluoresoiva väriaine, joka on erikoistunut anturi molekyylejä ... ja maksu-neutraloivat molekyyli", jotka pitävät glukoosi vapauttaen ionien ja muuttaa TAT: n hehkun prosessissa . Tutkijoilla oli alunperin suunniteltu "suuri boxlike" Tattoo-lukulaitteella, mutta näennäinen Apple Fanboy joukkue modded iPhone tapauksessa lediä ja suodatin linssin tehdä koko asia hieman tyylikäs. Seuraavaksi vuorossa on joukkueen on, arvasit oikein, sovellus - vaikka tämä one'll keskittyä natriumia.

Loisteputki nanosensor tatuointi valvoo glukoosi alle iPhonen häikäisyä alun perin ilmestynyt Engadget Pe, 21 heinäkuu 2011 21:03:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Textually.org | lähde Technology Review , Northeastern University Clark Lab | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar