mandag den 28. marts 2011

WSJ: Google joukkuetta MasterCard ja Citigroupin NFC maksuja, myös tiedostojen patentti app

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/google-teams-with-mastercard-and-citigroup-for-nfc-payment-demo/:

Siitä lähtien Nexus S ja sen näppärä pikku NFC -siru osuma markkinoille, on ollut spekulaatiota, että El Goog suunnitteli kokeilu mobiilimaksamisen areenalla hetkellä käytössä tykkää Charge Anywhere . Nyt näyttää siltä, ​​että suunnitelma voidaan vauhdissa, kuten Wall Street Journal raportoi, että Googlen salaa partnerikseen MasterCard ja Citigroup testata juuri tällainen järjestelmä. Mukaan julkaisun alussa demo paria "yksi nykyisen mallin ja monet comping malleja Android-puhelimet" nykyisten Citigroup tukema luotto-ja pankkikortit, ja käyttää puhelimien NFC pelimerkkejä kuin VeriFone lukijat olemme viime aikoina kuulleet siitä.



Mikä parasta, äskettäin julkaistu patenttihakemus siitä miehistön Mountain View voi aavistuksen ohjelmiston takana tällaisia ​​asioita. Sovellus kuvataan palvelu, jolla perustetaan Googlen kolmannen osapuolen välittäjä, joka saa ostoskorin info asiakkaiden tilausten kautta laite (mukaan lukien mobiili lajike), ne voivat valita merenkulun ja muita vaihtoehtoja, ja tarjoaa yhteensä Jotta kustannukset. Tämän jälkeen kerää maksun, koordinoi lähetys ja välittää tilaustietoja myyjälle tapahtuman suorittamiseen. Joten yritykset voivat olla Google hoitaa kaikki maksu-ottaen tarvitaan vastineeksi saada vilkaista, mitä ihmiset ostavat - mikä WSJ: n lähteiden mukaan voisi olla osa setup Googlen testaus juuri nyt - toisin kuin muiden kolmansien osapuolen palveluiden, kuten Paypal, että vain saada ja vaihtaa maksu info kauppiaiden kanssa. Näyttää Alma Whitten (Googlen johtaja Privacy) on työnsä leikkaa hänen assuaging koskee tällainen järjestelmä väistämättä luomaan yhä yksityisyyden ennakkoluulotonta asukkaille .

WSJ: Google joukkuetta MasterCard ja Citigroupin NFC maksuja, myös tiedostojen patentti app perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 23:08:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink BNET | lähde Wall Street Journal , USPTO

Ingen kommentarer:

Send en kommentar