mandag den 28. marts 2011

Android-sovitin käsitteitä lupaus varustautua tahansa kuulokkeet

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/android-adapter-concepts-promise-to-accessorize-any-headset/:


No, tässä on vähän kierre - käsite laite on suunniteltu itse rahoittaa Kickstarter kaltainen palvelu käsite laitteita. Vaikka tämä ei ehkä juuri innostaa eniten luottamusta näitä käsitteitä ihmiset takana nousukas Makible varmasti ainutlaatuinen niin meitä kiinnostaa. Ne sisältyvät standardin kuulokeliitäntä sovitin kuvassa yllä, joka lupaa muuttaa mitä tahansa kuulokkeita tulee oikea (ja katseenvangitsija) kuulokkeet, sekä iPhone Kuulokesovitin jonka avulla voit käyttää iPhone kuulokkeita Android puhelin (tarkista jälkeen tauko). Molemmat ilmeisesti vain 10000 yksikköä kappaleelta olettaen, että ne saavat tarvittavaa rahoitusta, ja kuulokeliitäntä sovitin, jossa sinut takaisin 20 dollaria, kun taas iPhone-versio toimii vain 10 dollaria. Haluatko nähdä ne todellisuutta? Sitten voit osuma alla olevaa linkkiä, niin saat tilaa sisään

Jatka käsittelyssä Android sovitin käsitteitä lupaus varustautua tahansa kuulokkeet


Android-sovitin käsitteitä lupaus varustautua Nokia ei alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 23:58:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Makible | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar