mandag den 28. marts 2011

Warner Bros laajentaa elokuvan vuokrat kautta Facebook on viisi enemmän näkyvyyttä otsikot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/28/warner-bros-expands-movie-rentals-via-facebook-with-five-more-h/:


Kun upotus toe vesillä Dark Knight , joka alkaa tänä iltana Warner tarjoaa viisi elokuvia suoratoistona ole lukien Harry Potter ja viisasten kivi, Harry Potter ja salaisuuksien kammio, alusta Life as We Know It ja Jogi-karhu . Kauppa remeains sama, Yhdysvallat katsojat voivat maksaa 48 tunnin ikkuna heti Facebookissa op heidän nauttia leffa kaikkine toimintoineen sivu, ja keskeyttää / jatkaa sidoksissa niiden kirjautua sivustolle. Vaikka yhä useammat elokuvan otsikot myös uudempiin, kuten Jogi-karhu , että juuri debytoi viime viikolla , on vaikea nähdä mitään Tilausvideopalvelu vakavasti haasteellista nykyisen videovuokraamo vakiintuneiden kuten iTunes ja Netflix, varsinkin sellainen, joka tarjoaa vain SD-asunnot katsella PC . Mitä se tarjoaa kuitenkin on nopea tapa Warner ansaita rahaa huomattavasti Facebook yhteisöille ympäri suosittuja elokuvia , jotka saattavat riittää pitämään tämän ohjelman kasvavan lähitulevaisuudessa. Joko niin, sivut on elää alkaen 1 am, tarkista lehdistötiedote tauon jälkeen, jos tarvitset lisätietoja.

Jatka käsittelyssä Warner Bros kasvaa elokuvan vuokrat kautta Facebook on viisi enemmän näkyvyyttä otsikot


Warner Bros laajentaa elokuvan vuokrat kautta Facebook on viisi enemmän näkyvyyttä otsikot perin ilmestynyt Engadget Ma, 28 maaliskuu 2011 00:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar