mandag den 28. marts 2011

Päällä: playbook Polyglot

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/switched-on-the-playbook-polyglot/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Kun Apple esitteli iPad , se oli vaan muutama sana kolmannen osapuolen sovelluksia, mutta yhtiö korostaa omaa. Koska Apple iPhone-ohjelmisto johtaja Scott Forstall totesi iPad esittelyvideo "Tarkastelimme laitteen ja päätimme: Let's uudelleensuunnittelun kaiken. Let's uudelleensuunnittelu, reimagine ja rakentaa jokaiseen app. alusta asti nimenomaan iPad."



Vertaa tätä strategiaa palveluksessa RIM, päättäjät tulevan BlackBerry playbook tabletti. Vuoden kuluttua iPad debyytti, Applen etumatka on apps on osoittautunut valtavan edun hyökkäyksiltä laatat ilmoitti sen kilpailijat älypuhelimen maailmassa. Jotkut ovat päättäneet salpa päälle Android ja saavuttaa taaksepäin yhteensopivuus on yli 200000 nykyisten älypuhelimien sovellukset. HP ja sen kosketusalustan, tulee ympyrä sen vaunut tietokoneiden ja tulostimien ympäri webOS alusta. Kuitenkin ilmoitus tällä viikolla, että RIM myös tukee Android-sovellukset kertoo paljon siitä, miten yritys pitää asemaansa tabletti sodissa.

Jatka käsittelyssä päällä: playbook Polyglot


Päällä: playbook monikielinen perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 20:10:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar