mandag den 28. marts 2011

Inhabitat viikko Green: LAVA n Geode kotiin, aurinko pilvenpiirtäjä lasi ja pelko ydinvoima

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/27/inhabitats-week-in-green-lavas-geodesic-home-solar-skyscrape/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksen ja puhtaan teknologian uutisia meille - se viikko Green.





Tällä viikolla Inhabitat esiteltiin useita uraauurtavia urotekoja huipputekniikan arkkitehtuuri - alkaen suunnitelmia muuttaa Yhdysvaltojen korkein pilvenpiirtäjä tulee huiman aurinko maatilan . Näimme myös visio geodeettista Tulevaisuuden koti on avautumisen Kiinassa tänä vuonna, ja olemme oppineet, että tiedemiehet Qatarissa kehitetään sarja aurinko-powered keinotekoisia pilviä , jotka viileä maan stadioneilla aikana 2022 World Cup.



Se oli iso viikko energian uutisia sekä Saksa ja Italia ilmoittivat suunnitelmistaan ​​luopua ydinvoimasta vanavedessä kriisin Japanissa . Tata & MIT ilmoitti myös läpimurto tekniikka tuottaa sähköä veden , ja näimme aurinkoenergian tavoittaa uusia korkeuksia kuin Suntech lähti asentamaan maailman korkein aurinko kasvi Tiibetin ylängön . Puhuminen huiman vihreä malleja, olemme seuranneet uusi sähköauto ryhtyä taivaalle kuten aurinkopaneeleihin Elektra One lentokoneen onnistuneesti ensilentonsa.



Tällä viikolla olemme myös esillä useita huippuluokan esimerkkejä puettava teknologia, kuten app että voisit muuttaa mitään piirros mitan mukaan tehty mekko . Olemme myös oppineet, että Virgin Atlantic tarjoaa nyt matkustajien mittatilaustyönä kengät odottaessaan, ja otimme tarkastella futuristinen raskauden vyö , joka tarjoaa sisälle katsomaan kohdussa. Lopuksi näimme useita uskomattomia esimerkkejä kierrätetään suunnittelu - kiinalaisen taiteilijan Wing Wah on luonut joukon metalliromun muuntajan robotteja , jotka vain näyttävät elokuvia, ja suunnittelija Mati Karmin on muuttanut purettua maamiinat tulee ärtyisä joukko sisustus .

Inhabitat viikko Green: LAVA n Geode kotiin, aurinko pilvenpiirtäjä lasi ja pelko ydinvoiman perin ilmestynyt Engadget Ma, 27 maaliskuu 2011 21:09:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Ingen kommentarer:

Send en kommentar