torsdag den 14. juli 2011

iRiver n Vanilla Android puhelin ja tablet vuotaa, muutama kuutiot alle 80 kunniattomuus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/irivers-vanilla-android-phone-and-tablet-leak-out-a-few-cubes/:


Muista, että iRiver MX100 me huomasi muutama viikko sitten? Niin, no se on osumassa Korean vähittäiskaupan hyllyille pian uudella nimellä, enemmän silmälasit ja pienempi Android -pohjaisen smartphone stablemate. Markkinointi tilannekuvia tekemät Cetizen keuliminen niin villisti nimeltään Tab (really?) Ja pikkuveli Vanilla (really?) Rocking Android 2.2 kuten se vielä 2010. Selvästi iRiver ei työllistää paras brändin täällä, valitsevat sen sijaan keski-of-the-tech-tien, "kirkas lasi Look" me too lähestymistapa. Katsokaapa nämä tiedot: 3G, Flash-ready, 7-tuumainen LCD tablet juoksee huhuttu 1GHz Hummingbird prosessori 5 megapikselin kamera, jopa 32 Gt laajennettavissa varastointi ja Bluetooth. Vaikka sen luurin bretheren Putterit sisään 3,5 tuuman WVGA LCD-näyttö, WiFi, GPS, Bluetooth, 4GB varastointi ja tuntematon prosessori. Näitä uusia lisäyksiä Google mobiili armeija ei harjannostajaisia ​​nörtit "must-have toivelistoja, mutta heidän pitäisi tehdä Äidit ja muita vähemmän tech-pakkomielle denizens meidän vapaan maailman. Hit lähde ylimääräistä laukausta näistä ylänköjen kaunottaret.

iRiver n Vanilla Android puhelin ja tablet vuotaa, muutama kuutiot alle 80 kunniattomuus alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Akihabara News | lähde Cetizen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar