torsdag den 14. juli 2011

Sony silmät sähköauto tulevaisuudessa haluaa pian myydä sinulle litiumioniakut

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-eyes-electric-car-future-wants-to-soon-sell-you-li-ion-bat/:

Sony on hajuisia dolla dolla laskujaan EV -hintaan kaduilla, koska yhtiö juuri ilmoitti aikovansa Fab litium-ioni-akkuja autoihin puolivälissä vuosikymmentä. Lausunto, tehty sen tehtaan Motomiya, riippuu markkinoiden tulevasta huuhtelu kuluttajien kysyntä maa-friendly autos, ja näki rakentaminen useiden omistettu tehtaita. Koska japanilainen yhtiön lähihistoriassa syöminen bittiä kilpailija pölyä (hei Wii ja iPod), ymmärrämme sen menosuuntaan halu tulla kuninkaaksi litium-ioni-kukkulalla. Mutta mega-elektroniikka Maker ei sijoita kaikki sen akut samalla polttoaineen lähde ihan vielä - se on "myös [harkitsee] kehittää akkuja bensiini-sähköautojen ja plug-in hybridit" - jos he voittavat vihreää energiaa Pakettimittari . Vaikka Kiitämme yritys rohkaista ottamaan käyttöön ympäristöä ystävällisemmäksi Tech, olisimme paljon mieluummin nähdä ne tekevät akkuja tämä paha poika vuodesta tomorrowland.

Sony silmät sähköauto tulevaisuudessa haluaa pian myydä sinulle Li-ion-akut alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 20:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Mainichi Shimbun | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar