torsdag den 14. juli 2011

Griffinin AppPowered Helo TC on 50 dollaria iOS helikopterin kodin ilma vyöhyke

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/14/griffins-apppowered-helo-tc-is-a-50-ios-helicopter-for-your-ho/:

Griffin Helo TC

Tutustu chopper! Er, mikro-kopteri. Tervehdi Griffin uusin AppPowered gadget, Helo TC. Tämä sisä-Heli avulla käyttäjät voivat pelata pilotti kautta iOS App tarjoaa näytön "Touch-to-Fly" tai kiihtyvyysanturi perustuu "Tilt-to-Fly" valvontaa. Kun puolen tunnin lataus yli USB, sinun on ilmassa noin kahdeksan minuuttia ja voi aloittaa yhden kolmesta ennalta lento-polut, jos haluat mennä hands-off. Bummer kuitenkin, sinun täytyy kytkeä neljä AAA pakkaus IR kelkka omaan iDevice signaalin. Onneksi tämä pieni mies on varustettu yö lennot viisi LEDiä, ja löydät lisää roottorit Jos joudut oja osaksi linoleumi. Odottaa näiden popping lomakauden aikana noin 50 dollaria (£ 34.99), mutta nyt löydät details lentämällä ohi tauko.

Jatka lukemista Griffinin AppPowered Helo TC on 50 dollaria iOS helikopterin kodin ilma vyöhyke


Griffinin AppPowered Helo TC on 50 dollaria iOS helikopterin kodin ilma vyöhyke alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 heinäkuu 2011 14:59:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde Griffin Technology | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar