torsdag den 14. juli 2011

Crittercism Nostaa 1,2 dollaria miljoonaa Kleiner Perkins Ja Google Ventures App tuki

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/pkeRh3wJrbM/:

Eilen kello MobileBeat konferenssissa San Franciscossa, Google Ventures Managing Partner ja yhteistyötä perustaja Android Rich Miner ilmoitti Crittercism , käynnistyksen joka tukee infrastruktuurin mobiilisovellukset, ovat nostaneet julkistamattoman siemenet rahoitusta kierroksella Google Ventures , Kleiner Perkins , Opus Capital , Shasta Ventures ja AOL Ventures mm. GigaOM oli ensimmäinen raportti Käynnistys mystisyyttä nostaa, mutta olemme vuodesta oppineet lähteistä lähellä käsitellä mitä todellinen määrä oli: 1,2 miljoonaa dollaria.


Meidän lähteet ilmoittivat myös, että johtava maksu oli Ellen Pao klo Kleiner Perkins, Wesley Chan at Google Ventures, Bob Borchers Opus Capital, joka oli osa alkuperäisen iPhonen joukkue ja on entinen johtaja maailmanlaajuisen markkinointiosaston iPhone, Rob Coneybeer at Shasta Ventures (joka myös investoineet Gowalla), ja Adam Smith oli AOL Ventures. Varhainen Facebook insinööri Lucas Nealson osallistui myös.


Vaikka +1.200.000dollari ei voi tuntua paljon kokoinen, että on syytä meteliä, kun otetaan huomioon EA: n 650000000dollari hankinta PopCap ja Jawbone n 70000000dollari kierroksella eilen, olemme kuulemistilaisuudessa kauppa oli melko kilpailukykyinen ja Crittercism täytyi kääntyä sijoittajat pois tehdä tilaa tällä kierroksella.


Vaikuttava lista sijoittajia, yhdistettynä siihen, että lisää rahaa ja sijoittajia on saatettu pöydällä - puhumattakaan research2guidance tuoreessa raportissa , että mobiilisovellus kehittämispalvelut markkinoiden arvioidaan kasvavan 100 miljardiin dollariin vuoteen 2015 mennessä - näyttävät olevan vahvistuksen voimakas lisääntyminen tapahtuu (ja tulossa) Mobilen kehitys ja potentiaali startup kuten Crittercism että tukea järjestelmiä näiden App kehittäjille.


Crittercism on aluna on AngelPad kiihdytin ohjelma ja nosti tämän kierroksen pian sen Demo Day maaliskuussa. Startup n perustaja ja toimitusjohtaja Andrew Levy on entinen Y Combinator aluna, mutta hän päätti liittyä AngelPad, koska hän sanoi, että AngelPad tarjosi enemmän "keskittyä tuotemarkkinoilla fit" ja tarjosi "paljon teollisuuden yhteyksiä", koska monet kumppanit ovat entisiä LinkedIn ja Facebook työntekijää.


Mielenkiintoista, mutta Levy sanoo, että hän suosittelee sekä ohjelmia pyrkivä yrittäjiä, hän havaitsi, että AngelPad houkutteli perustajat enemmän käynnistyksen kokemusta verrattuna Y Combinator, jolla on enemmän "käynnistyksen bootcamp" tuntuu. Eri aivohalvauksia eri seudullamme, mutta mielenkiintoinen kokemuksellista tietoa niille perustajat etsivät oikeaa kiihdytin.


Mitä Crittercism itse Käynnistys on rakentanut alustan, jonka avulla kehittäjät voivat diagnosoida Mobile App kaatuu ja helppoon tarjoamiseen asiakastukea App n käyttäjille. Crittercism n iOS kirjasto (aiemmin beta) oli eilen saatavilla kaikki Mobile App


Ingen kommentarer:

Send en kommentar