mandag den 8. august 2011

Cam heiluttavan RC auto käytetty tutkia tienvarsipommi, säästää ihmishenkiä Afganistanissa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/08/08/cam-wielding-rc-car-used-to-investigate-roadside-bomb-saves-liv/:



USA: n armeija kuluttaa miljardeja dollareita vuosittain beefing jopa sodan tech , mutta pienen budjetin hakkeroitu RC auto viimeksi toiminut epätodennäköinen sankari, säästää kuusi sotilaiden elämää Afganistanissa. Etusivu rakennettu rig, joka sisälsi langaton turvallisuus kameran asennettu Traxxas Stampede kauko-ohjattava auto, maksaa noin 500 dollaria, kun se oli rakennettu vuonna 2007. Sittemmin armeijan Staff Sgt. Christopher Fessenden on käyttänyt sitä paikantaa tiellä pommeja, kunnes se laukeaa räjähdyksen anturi aikana partio viime kuussa puolestaan ​​säästää Fessenden ja muiden joukkoja tulemasta head-to-head kanssa 500 kiloa räjähteitä. Valitettavasti RC nokka ei selvinnyt hyökkäyksestä, niin Ernie, solider veli joka rakensi ensimmäisen malli, parhaillaan korvaavan. Toki, puoli-Grand voi tuntua naurettava summa verrattuna Pentagonin vuosibudjetista, mutta jos todistettu gadget saa tarpeeksi huomiota, ehkä Kiinassa valmistettuja leluja osansa viihdyttävä meidän lapset, ja suojella joukkoja.

Cam heiluttavan RC auto käytetty tutkia tienvarsipommi, säästää ihmishenkiä Afganistanissa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 08 elokuu 2011 10:55:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink SlashGear | lähde ABC News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar