mandag den 8. august 2011

I Am Jonathanin Starbucks Card: Sosiaalinen Maksu Experiment (ja ilmaista kahvia)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q1VkZwKuF1I/:

sbux-card

Jonathanin Starbucks kortti asuu Jonathan Starkin lompakko. Voit ladata kopion kortti (kuvassa) ja, kun on rahaa siihen, skannata se milloin tahansa Starbucks ostaa kahvia ja, sikäli kuin kukaan voi kertoa, Jonathan ei välitä. Hullu, te sanotte? Toki, se on hullua ... kuten kettu.


Jonathan Stark on ohjelmoija ja kirjailija ja on kokeillut "sosiaalinen jakaminen fyysisten tuotteiden käyttää digitaalista valuuttaa matkapuhelimissa." samanlainen vanha italialainen perinne Caffe Pagato , Jonathan haluaa sinun käyttää käteistä korttiaan ostaa oman kahvia. Hän haluaa sinun Twittra kokemuksenne, ja jos olet todella viileä, laittaa vähän rahaa kortilla.


Hän on kirjoittanut API käyttää nykyistä korttiasi tasapainoa ja hän on Tweetstream että tweets Current numebrs. Tätä kirjoitettaessa on noin 180 dollaria (UPDATE: Joku tarttui 150 dollaria pois kortin juuri nyt) kortin niin voit todennäköisesti osui kahvilassa tänään Jonathanin penniäkään.


Haluatko auttaa aiheuttaa? Näin voit lisätä rahaa kortille.



1. Käy starbucks.com / kortti

2. Klikkaa "Reload Card"-välilehti

3. Anna kortin numero näkyy kuvassa (6061006913522430)

4. Klikkaa "Päivitä tämä kortti" vasemmassa sivupalkissa

5. Valitse Reload määrä

6. Valitse maksutapa



Mielestäni kaikkein mielenkiintoisinta tässä koko hanke on synnynnäistä ehdotus luottamuksen ja odottaa, että monet "tekemään oikeita" asia homogeeninen maailmassa, joka on Internet. Valitettavasti epäilen kortti pian hyödyntää ja esto säännöllinen infuusioiden, ahneus voittaa päivä. Ihmettelen myös, kuinka kauan se kestää ennen Starbucks sulkee tämän alas koska ... ummm ... koska se heikentää ... um ... koska se on anarkistista?


Voit napata kopiosi kortti täällä . Hyvää siemaillen.











Ingen kommentarer:

Send en kommentar