mandag den 8. august 2011

Samsung, Sony, Panasonic kaivaa korot aktiivisiin 3D uuden standardin

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/VaG9rTKfG-E/samsung-sony-panasonic-dig-in-heels-for-active-3d-with-new-standard.ars:


Kolme tv-valmistajat aikovat perustaa uuden teknologian standardin 3D aktiivinen lasit, suunnattu käyttöä kotona. . Panasonic, Samsung ja Sony laittaa vakio yhdessä yhdessä aktiivisen 3D-laseja valmistava yritys Xpand 3D; Kaikki nämä yhtiöt toivoa, että uusi standardi edistää laajemmin omaksumaan teknologiaa. Ryhmä kehittää joukko järjestelmän protokollia, joiden avulla 3D-lasit ja 3D Televisiot olla vaihdettavissa joukossa tuotemerkit, samalla taaksepäin yhteensopivuus 3D-televisiot niistä vapautuu vuonna 2011.


Tällä hetkellä eri valmistajien 3D laitteet eivät ole lainkaan yhteensopivia. Ethan Rasiel, johtaja PR Samsungin kanssa, kertoi Ars että muutamat suuret erot on voitettava-esimerkiksi Rasiel sanoi Samsung käyttää nykyisin Bluetooth liittää sen lasit ja tv, ja Sony ja Panasonic käyttää infrapuna-aaltoja.


Standardi sisältää useita erityyppisiä infrapuna-protokollia, kuten jotkut, jotka olivat aiemmin omaisuuttamme Samsung ja Sony. Läpi standardin neljä yhtiötä toivovat "laajalti käyttöön" aktiivinen 3D-lasit markkinoille.


Siirrä edustaa luottamuslause aktiivista 3D-lasit, jotka antavat hieman paremman katselukokemuksen mutta halvennetaan niiden irtotavarana ja kustannuksia. Kilpailevia teknologioita ovat passiiviset 3D-lasit ja kourallinen lasit-vähemmän 3D-televisiot demoed viime vuoden aikana. "Olemme sitoutuneet aktiiviseen 3D" Rasiel kertoi Ars.


Lisenssin standardi on suunnattu julkaisu syyskuussa, universaali lasit tulevat saataville vuonna 2012.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar