mandag den 8. august 2011

Curation Tool Storify Partners MSNBC: n Breaking News For raaka Sisältö

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nm4pfmCHx7Q/:

Breaking news

Kuten ehkä tiedätte, sisältöä curation alustan Storify, joka käynnistettiin TechCrunch Häiritä viime syksynä, kokoaa Tweets, Facebook Status Updates, videoita ja paljon muuta sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja luoda reaaliaikainen näkymä tarina tai asia. Tänään, Käynnistys on julkistaa ensimmäinen laatuaan kanssa Breaking News, MSNBC omistama Twitter kahva ja verkkosivuston reaaliaikaisia ​​päivityksiä uutiset rikkoa maailman.


Näin Storify toimii. Storify voit rakentaa ja upottaa tarinan ympärille kokoontuminen Tweets, Flickr-valokuvia, Facebook status päivityksistä, YouTube-videoita ja enemmänkin Storify foorumi, voit helposti etsiä ja vetää sisältöä omaan Storify tarina. Kun luot tarinan kaikki tämän kuraattorina sisältöä, voit upottaa todellinen tarina blogiisi tai sisällönhallintajärjestelmän kautta yksittäinen kuin Javascript.


Kanssa Breaking News kumppanuutta, Storify käyttäjät voivat nyt lisätä päivityksiä @ BreakingNews Twitter-tilejä, sekä muita päivityksiä Newswire. Joten Breaking News on nyt lähde, samanlainen kuin Twitter, Facebook, YouTube ja muut.


Mikä tekee kumppanuutta ainutlaatuiseksi että BreakingNews.com, voit luoda Storify tarina suoraan uutinen. Storify on kehittänyt erityisen painiketta (samanlainen Tweet painiketta tai Like toiminto), jonka avulla kuka tahansa voi luoda ja upottaa Storify tarinan Breaking News pala.


Co-perustaja Burt Herman selittää, että tämä on ensimmäinen kaksisuuntainen kumppanuus Storify, jossa julkaisija on integroitu luontityökalu verkkosivuillaan. Ja hän etsii muodostaa samanlainen lähde kumppanuussuhteet muiden tärkeimpien kustantajien.


Storify, joka äskettäin nosti 2.000.000 dollaria vuodesta Khosla Ventures, on jo käytössä useita uutistoimistot, kuten Al-Jazeera.


Storify on julkisessa beta vuodesta 25. huhtikuuta ja on aikeissa ylittää 100000 tarinoita luotu, ja on keskimäärin 6,5 miljoonaa tarina näyttökertaa kuukaudessa kaikissa sivustoissa.


Olemme sulautettuja esimerkki Storify uutinen alla.








Ingen kommentarer:

Send en kommentar