onsdag den 13. juli 2011

Wearable laboratoriotakkia TV pakkauksissa tuhansia LED, päänsä Burning Man (video)

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/wearable-lab-coat-tv-packs-thousands-of-leds-heads-for-burning/:



Toki olemme nähneet iPad hatut ja lisätyn todellisuuden tatuointeja , mutta 60-tuumainen näyttö sopii tuntia kuluvat kuumassa Nevadan autiomaan aurinko? No se on vain hullua puhua. Usko tai älä, yhden Dave Forbes rakennettu juuri sen: 12V akkukäyttöinen, 160 x 120 pikselin näyttö pystyy näyttämään standardi NTSC analoginen video in-tasku iPod. Tuloksena on suorastaan ​​uskomatonta, mutta kun olet rakentamassa puettavat laboratoriotakkia perustuva televisio tuhansia lediä ja pari piirilevyt, ominaisuuksia, kuten hengittävyyttä ja vettä siirtävä taipumus unohtaa. Forbes vietti kuusi kuukautta luomisessa perimmäinen gadget, joka todennäköisesti tekee varsin värikäs splash kun hän osoittaa sen pois ensi kuussa Burning Man . Mutta usean kuukauden ajan sitoutumista ja 20.000 dollari hintalappu, emme voi olla ihmettelemättä, mitä tämä "Brainiac" olisi voinut keksiä oli hän ohjata näitä resursseja kohti super-lipevää tech projekti massojen sijaan.

Jatka lukemista puettavat laboratoriotakkia TV pakkauksissa tuhansia LED, päänsä Burning Man (video)


Wearable laboratoriotakkia TV pakkauksissa tuhansia LED, päänsä Burning Man (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 15:36:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink TechCrunch | lähde Cathode Corner | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar