onsdag den 13. juli 2011

Analysointi ja raportointi tietoja vain kuulostaa Boring urakka - Wondergraphs Sukupuolten It Up

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/q0nxFb2pbvU/:

Aina ilo huomata, että on innovatiivinen startup rakennus todella cool stuff omassa takapihalla . Meet Wondergraphs , bootstrapped yritys, joka rakentaa Web-pohjainen ohjelmisto, jonka avulla ihmiset tekevät kauniita asioita tietoihin. Yhtäkkiä, analysoimalla yrityksen - tai yleisesti saatavilla - tiedot ja luoda kaavioita raportointia varten tulee paljon jännittävämpi kuin miltä se kuulostaa.


Wondergraphs työkalulla voit helposti ja nopeasti siirtää tietoja haluat perustaa oman raportteja ja suoltaa upeita kaavioita flash ( video demo ). Työkalulla voit aggregaatin, ryhmä ja suodattaa tietoja sinulla heittää sitä, vedä ja pudota, ja voit luoda selkeitä kaavioita lennossa.


Voit yksinkertaisesti tuoda tietoja Microsoft Excel kautta kopioi / liitä kautta CSV-tiedostoja tai suoraan online-palveluita, kuten Google Spreadsheets ja tosiseikat . Voit tarpeiden mukaan kehittäjät, Wondergraphs myös linkkejä tietokantajärjestelmät kuten MySQL, Oracle, Microsoft SQLServer ja MS Access, ja tarjoaa API pyynnöstä käynnisty.


Kaikki raporttien kautta Wondergraphs on nähtävissä verkossa, tai voidaan helposti viedä Microsoft PowerPoint. Tiimi rakentaa myös vaikuttava iPad lisätä lähtö line-up.


Yksi varoitus: luoda raportteja ja analysoida tietoja, täytyy olla Flash Player 10 asennettuna, vaikka Flash ei tarvita raporttien näyttäminen.


Hinnoittelu vaihtelee vuodesta ilmaiseksi 25 dollaria kuukaudessa tai 100 dollaria kuukaudessa asiakkaita on paljon tietoa prosessin (ja heillä on joitakin nykyisiä asiakkaita tähän luokkaan)


Wondergraphs on toimistot Leuven, Belgia ja Sunnyvalessa Kaliforniassa.


Yhtiö on kehittänyt ohjelmiston muutaman vuoden ajan, ja ei ole esittänyt penniäkään Ulkoisten rahoitusta vielä. Wondergraphs yhteistyötä perustaja ja toimitusjohtaja Dirk Stevens kertoo minulle he parhaillaan etsimässä "oikean tyyppinen alkuvaiheen sijoittaja" askel ja kannustaa edelleen kasvua.


Minusta tuntuu sijoittajat - varsinkin muutaman siemenvaiheen sijoittajia olemme täällä Belgiassa - pian potkiminen itse ole löytää tietoa tästä erityisesti käynnistyksen ennen tätä viestiä.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar