onsdag den 13. juli 2011

Ramona Fricosu tapauksessa onko decrypted kannettavan tiedostot ovat turvassa viidennen tarkistuksen

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/12/ramona-fricosu-case-to-determine-if-decrypted-laptop-files-are-s/:


Toistaiseksi olemme melko paljon päätti, että viidennen tarkistuksen Yhdysvaltain perustuslain kattaa ne hassu ajatuksia omassa kallo. Mutta kun se tulee konkreettisempia asioita, se tuskin sillä selvä. Aikaisemmin tuomitut ovat joutuneet yskä jopa avaimet mitä lopulta tulee näyttöön, ja jos yksi Ramona Fricosu, Yhdysvaltain oikeusministeriö on olettaen, että tietokoneen salasana ei ole eroa. Mutta tämä oletus on aiheuttanut shokkiaaltoja koko tech yhteisössä, koska purkaa oman kannettavan tietokoneen tiedostot on luultavasti aiheuttaa joku tulla "todistaja itseään vastaan." Huomionarvoista, kukaan ei pyydä, että Ramona todella luovuttaa salasana sinänsä, mutta myös kirjoittamalla avauskoodin olematta katseli tuloksia tehokkaasti samaan johtopäätökseen. San Francisco-pohjainen Electronic Frontier Foundation on selvästi ottaen vastustetaan ehdotusta ja huomauttaa, että tällainen tilanne on tasan yksi joka viides oli suunniteltu suojaamaan. Vain aika näyttää, Fricosu n tarjosi immuniteetti merkiksi noudattamisesta, mutta ennakkotapauksia siellä asetettuja ovat omiaan tuntua tulevina vuosikymmeninä. Napauta että CNET linkkiä syvällisestä mietinnöstä.

Ramona Fricosu tapauksessa onko decrypted kannettavan tiedostot ovat turvassa viidennen tarkistuksen alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 12 heinäkuu 2011 17:33:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink CNET | lähde EKTR [PDF] | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar