onsdag den 13. juli 2011

Adobe ja Sony luoda kilpailuun laittaa Air apps Android tablets

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/adobe-and-sony-create-contest-to-put-air-apps-on-android-tablets/:

Sony S2 ja Air

Normaalisti emme kata, mutta kilpailu Air App Challenge Sonyn ja Adobe ansaitsee joitakin erityistä huomiota. Miksi? No, yhden, Air ei ole juuri lähtenyt aivan kuten Flash päättäjät olivat toivoneet - erityisesti langattoman teknologian ala. Ja kaksi, että uusi S2 tablet on menossa on joitakin apps, jotka on suunniteltu hyödyntämään sen kahdessa näytössä. 200000 dollari käteisenä palkinto myönnetään kehittäjille, jotka lietsoa paras luomuksista nimenomaan tulevan Sony Honeycomb laitteita käyttäen Adoben Flash-plus-selaimeen. Haasteet ovat osoittautuneet toimiviksi menneisyydessä kannustaa kiinnostusta laitealustoille Android New Yorkin suuriin tietokantoihin tietoa. Jos kilpailu onnistuu se voisi kääntää tuon pienen taitto Sony päässä romaanin suunnittelu tulee ainutlaatuinen ja vakuuttava tuote. Jos todella täytyy tietää enemmän, koko PR on tauon jälkeen.

Jatka lukemista Adobe ja Sony luoda kilpailuun laittaa Air apps Android tablets


Adobe ja Sony luoda kilpailuun laittaa Air apps Android tablets alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 13:44:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar