onsdag den 13. juli 2011

Sony 3D-kokemus tuo vapaa-demand elokuvatrailereita urheilu otokset BRAVIA

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/07/13/sony-3d-experience-brings-free-on-demand-movie-trailers-sports/:



HDTV valmistajat ovat käyttäneet erilaisia ​​taktiikoita houkutella asiakkaita 3D segmentti, niputtaminen vapaa lasit , diskonttauksen Blu-ray-soittimet , ja lähes poistaa ruma kehykset , mutta sisällön valikoima edelleenkin uskomattoman rajoitettu, ei ollut juurikaan kannusta kuluttajia pulittaa ylimääräistä käteisellä 3D asetettu. Sonyn uusi 3D Experience esitetään laajentaa niitä sisällöntarjonnasta, streaming-demand urheilupalveluja ja valitse elokuvatrailereita BRAVIA LCD-televisiot, ja lopulta Blu-ray-soittimien ja kotiteatterijärjestelmien. Kokemus tuo vain 30 leikkeet Yhdysvalloissa, Kanadassa, Ranskassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa tänään, mutta lopulta kasvaa myös enemmän elokuva, musiikki, urheilu, ja dokumentti otsikot. Ei ole sana vai emme voi odottaa kokoillan elokuvaa (tai mikään muu voi todellakin olla kiinnostunut katsot) tulevaisuudessa, mutta sitoutuminen Samsung käynnistää maksullisen sisällön myöhemmin tänä vuonna, me kuvitella Sony ei Seuraa liian kaukana.

Sony 3D-kokemus tuo vapaa-demand elokuvatrailereita urheilu leikkeet BRAVIA alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 heinäkuu 2011 11:07:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocket Lint | lähde Sony Europe | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar