fredag den 11. marts 2011

Purdue tutkijat tekevät aurinkokenno valmistus halvempaa ja tehokkaampaa lasereilla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/purdue-researchers-make-solar-cell-manufacturing-cheaper-more-e/:


Onko mitään laserit ei voi tehdä? Pyydämme vain, koska ne näyttävät olevan parantumassa kaiken mikrofoneja ja rautateitä , ja nyt tutkijat Purdue yliopisto ovat velkarahalla Valon paremmin valmistaa aurinkokennoja. Käyttämällä ultrashort (kuten quadrillionths toinen) pulssin laser tarkemmin kirjuri microchannels yhdistää thin-film aurinkokennot - verrattuna nykyiseen mekaanisia kynää menetelmät - metallityöntekijöiden pystyivät parantamaan energian siirron tehokkuus solujen välillä ja vähentää huomattavasti valmistusaika. Osoittaneen prosessi toimii, tutkimus on edelleen paremmin ymmärtämään ja laatimaan sen käyttöön valmistajien - mieluummin ennemmin kuin myöhemmin, toivottavasti.

Purdue tutkijat tekevät aurinkokenno valmistus halvempaa ja tehokkaampaa lasereilla perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 07:17:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Daily Tech | lähde Purduen yliopisto | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar