fredag den 11. marts 2011

Suzuki Burgman polttokenno-skootteri hyväksytty EU julkisen kulutuksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/suzuki-burgman-fuel-cell-scooter-approved-for-eu-public-consumpt/:


Akun teho saa paljon julkisuutta näinä päivinä, mikä on YikeBike ja Yogo EV työkalut ympäri. Kuitenkaan se ei tarkoita muunlaisiin ecofriendly käyttövoima, kuten polttokennojen, ei osa transportational tulevaisuudessa. Suzuki, yksi on vedonlyönti vety virtaa - sen Burgman Fuel Cell Scooter vain tuli ensimmäinen polttokennoauton saada koko ajoneuvon tyyppihyväksyntää (WVTA) Yhdistyneen kuningaskunnan Department of Transport. Ottaa WVTA hyväksyntänsä tarkoittaa, että skootteri täyttää EU: n suorituskykyä ja se voidaan myydä Euroopassa - jossa on vapaasti ilonpito tänne ja tuolla on mukulakivikatuja vanha maa. Ei sana suunnitelmista tuoda sen Yhdysvaltoihin, mutta poika voi unelmoida, ei hän? PR: n tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Suzuki Burgman polttokenno-skootteri hyväksytty EU julkisen kulutuksen


Suzuki Burgman polttokenno-skootteri hyväksytty EU julkiseen kulutukseen alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 19:25:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Sähköautot raportti | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar