fredag den 11. marts 2011

Kysy Engadget: paras koti varmuuskopiointi ratkaisu?

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/ask-engadget-best-home-backup-solution/:


Tiedämme sinulla kysymyksiä, ja jos olet tarpeeksi rohkea pyytää Maailman vastauksia, tässä pistorasiaan tehdä niin. Tällä viikolla Kysy Engadget kysymys on tulossa meille Michel, joka näyttäisi olevan univaikeudet ilman kunnon varmuuskopio ratkaisu kotiinsa. Jos etsit lähettää kyselyn oman, pudota meille rivi kysy [at] Engadget [dawt] com.


"Se on ollut 6 vuotta edellisestä Kysy Engadget artikkeli paras koti varmuuskopiointi ratkaisu. Onko hyvä päivitys vielä? Se on PC, ja minun täytyy pystyä irrottaa kiintolevyn ja liitä se ja navigoi kansioihin, kuten on minun tärkein PC. Kiitos! "


Etusivu varmuuskopio ratkaisut ovat paljon vuosien varrella, mutta on yksi, joka myös funktioilla kuin perinteisen ulkoisen aseman supistetaan vaihtoehtoja jonkin verran. Olemme vierasta tämä mies etsii jotain lähempänä Clickfree ajaa kuin 5-paikkainen NAS, joten jos sinulla mitään suosituksia tällä alalla, huutaa 'em vuonna kommentit alla.

Kysy Engadget: paras koti varmuuskopio ratkaisu? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 23:00:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar