fredag den 11. marts 2011

Bridgelux pii LED voi tarkoittaa tulevaisuuden valoisana solid-state-valaistuksen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/bridgelux-silicon-led-could-mean-bright-future-for-solid-state-l/:


Vaikka demokraatit ja republikaanit kinastelu yli tulevaisuudesta hehkulampun , Livermore-yhtiö on tuottanut LED että he väittävät voisi johtaa kirkkaampi, edullisemman kiinteän olomuodon valaistus. Kasvattamalla galliumnitridi on edullinen piikiekkoja, toisin kuin tyypillinen safiiri ja piikarbidin alustalle, yhtiö on saavuttanut teho 135lm / W (lumenia per watti) ja väri korreloivat lämpötila 4730K - kirkkaampi kuin mikään edullinen LED-valaistus ratkaisu olemme koskaan nähneet. Tietenkään tämä ei ole ensimmäinen kerta tehoa tällä tasolla on saavutettu, ja olemme vielä nähdä käytännön soveltamista, mutta jos Bridgelux n numerot ovat oikeassa, tämä voisi merkitä 75 prosentin leikkausta LED tuotannon kustannuksia. Yhtiö arvioi tekniikan avulla tiensä reaalimaailman valot seuraavien kahden, kolmen vuoden ajan - ehkä sitten villitys yli letti lamppujen ovat asettuneet hieman. Valaiseva PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Bridgelux pii LED voi tarkoittaa tulevaisuuden valoisana solid-state-valaistuksen


Bridgelux pii LED voi tarkoittaa tulevaisuuden valoisana solid-state-valaistuksen perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 00:44:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Bridgelux | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar