fredag den 11. marts 2011

iPad 2 rivi katsella: muutama, ylpeä, läpimärkä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/11/ipad-2-line-watch-the-few-the-proud-the-soaking-wet/:


Viime yönä et voi kävellä kadulla New Yorkissa tulematta vakavasti liottaa ja murskaan sateenvarjo, mutta et todellakaan usko, että se lopettaa nämä hullu Apple fanit, ethän? Ainiin, iPad 2 rivit kokonaisuudessaan voimaan NYC ja ympäri maata - Me kuulemme on jo lähes 150 vuoden Kuutio Manhattanin tulokset muiden linja Austin, Fort Lauderdale, Palo Alto ja enemmän. Ja kertomukset online-tilauksia ei toimituskuluja 2-3 viikkoa nyt, olemme olettaen nämä jonot ovat vain lisääntymään muutaman tunnin. Se on tietysti meidän vanha kunnianarvoisa perinne tuo sinulle kuvia niistä uskomattoman rohkea linja-istujia, ja me voidaan tehdä vain, että iltapäivällä ja illalla. Otamme lähdet napata joitakin laukauksia omaa pian ja tuo sinulle hymyilee ja kyyneleitä, mutta siihen asti osuma tauko muutaman olemme lähetetty tähän mennessä. Niin, ja onnea kaikille!

Jatka käsittelyssä iPad 2 rivi katsella: muutama, ylpeä, läpimärkä


iPad 2 rivi katsella: muutama, ylpeä, läpimärkä perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 maaliskuu 2011 14:30:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar