fredag den 11. marts 2011

NASA sanoo Kansainvälinen avaruusasema on nyt "olennaisesti" täydellinen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/nasa-says-international-space-station-is-now-essentially-compl/:


Uutiset sai vähän huomaamatta joukossa menosta Discoveryn viimeinen lento ja ensimmäinen humanoidi robotti lähetettiin avaruuteen , mutta hiljattain valmistunut sukkula tehtävänsä myös merkitty toinen merkittävä virstanpylväs: se antoi lopullisen huoneen International Space Station . Vaikka vielä on joitakin muita osia on lisätty, uusi huone puhuttu "pysyvä Multipurpose Module" on NASA: n lopullinen rahoitusosuus on varsinaiseen kokoonpanoon aseman ja mukaan virasto, se tarkoittaa, että se on "olennaisilta osiltaan valmiiksi" kaikki se oli suunnitteilla. Kaksi jäljelle jäänyttä kuljetuspalvelu tehtäviä tulee olemaan vain kuljettaa tarvikkeet ja varaosat, sekä hieman 1500000000 dollari kokeilu nimeltä Alpha Magnetic Spectrometer, jota käytetään etsiä kivoja juttuja kuten antimateriaa galaksit ja pimeä aine.

NASA sanoo Kansainvälinen avaruusasema on nyt "kaikkea" täydellinen perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 19:45:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Space.com | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar