fredag den 11. marts 2011

Yahoo Mail saa IMAP korjaustiedoston Windows Phone 7 tietojen kulutus saaliit tauko

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/03/10/yahoo-mail-gets-imap-patch-windows-phone-7-data-consumption-cat/:


Yahoo oli sidottu muutama viikko sitten syyllinen takana liiallinen tietojen käyttö Windows Phone 7 laitteiden lähettää paljon tietoa vastauksissa puhelimesta kuin on tarpeen - ei oikeastaan ​​iso juttu niille, rajoittamaton tiedot suunnitelmista, mutta perusteltua syytä huoleen, jos sinulla tietojen korkki ja yliannostus pelätä (kuten enemmän ja enemmän asiakkaita AT & T ei näinä päivinä). No, käy ilmi, Yahoo meni eteenpäin ja päivittää sen IMAP-palvelimet jossain vaiheessa viime päivinä vahvistamisesta kysymys ja enemmän tai vähemmän obliterating nälkäinen gobbling kilotavua. Jos et käytä Yahoo ... No, tämä on vähän huolta, mutta te muut - olitpa Windows Phone, iPhone tai melko paljon muuta on vain ämpäri - tämä olisi musiikkia korville.

Yahoo Mail saa IMAP korjaustiedoston Windows Phone 7 tietojen kulutus saaliita tauko perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 maaliskuu 2011 23:40:00 EST. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Electronista | lähde Windowsin | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar