fredag den 14. januar 2011

LG: Windows Phone 7 käynnistämään eivät vastanneet odotuksia, silti hieno käyttöjärjestelmä "valtava segmentti"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/lg-windows-phone-7-launch-did-not-meet-expectations-still-a-fine-o/:
Vain kova uutinen olemme nähneet Microsoft koskevat Windows Phone 7 liikevaihto oli alle paljastava , mutta näyttää siltä, että LG on astumassa ulos verhon takana vähän antaa meille, miten asiat menevät - sen kannalta, anyway. Vuonna istua alas ja ihmiset haltuunsa Pocket-nukkaa, LG: n markkinointi strategia ja suunnitteluryhmän johtaja James Choi totesi: "From teollisuuden näkökulmasta meillä oli suuria odotuksia, mutta kuluttajan kannalta näkyvyys on vähemmän kuin odotimme . " Mikään liian järkyttävää siellä, mutta hän jatkoi toteamalla, että LG tuntuu Windows Phone 7 "on aivan täydellinen valtava osa siellä." Ehkä enemmän järkyttävä oli tämä herkkupala: "Mitä me tunnemme, että jotkut ihmiset uskovat, että jotkin käyttöjärjestelmät, erityisesti Google, ovat äärimmäisen monimutkaisia heille, mutta Windows Phone 7 on hyvin intuitiivinen ja helppo käyttää." Hän seurasi ei-kovin-hienovaraisia Android tökätä kanssa WP7 tökätä, kumma kyllä, toteaa että "tech kaverit [WP7] on ehkä vähän tylsää, kun viikon tai kaksi, mutta tietyillä segmenteillä että se todella miellyttää . " Mitä on jäljellä epäselvää, miten paljon tukea LG aikoo antaa Microsoft käynnistämisen jälkeen Optimus 7 , mutta emme vierasta, että ensi kuussa kuluja Mobile World Congress on valtava osoitus. Tietenkin siellä kanssa silmäsi auki.

LG: Windows Phone 7 käynnistämään eivät vastanneet odotuksia, silti hieno käyttöjärjestelmä "valtava segmentti perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 09:54:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Pocket-Lint | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar