fredag den 14. januar 2011

BlackBerry Storm 3 osoittaa jälleen, seuranta syyskuussa aloittaa?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/blackberry-storm-3-shows-up-again-tracking-for-september-launch/:
RIM: n myyttinen BlackBerry Storm 3 on yksi niistä tuotteista, joka näkyy muutaman kuukauden välein vain tarpeeksi uutta tietoa olet uskoa, että se on todellista ja se on lopulta tulossa ennen slithering takaisin yöhön, menee täysin radio-hiljainen vielä kuukauden tai kaksi. Olemme epäilemättä, että puhelin on todellinen tässä vaiheessa, mutta ottaen huomioon haalea vastaanotto Storm 2 todella olemme yllättyneitä RIM ei ole ajanut vaikeampaa päivitetty laitteen markkinoille - ainoa mitä voimme kuva on, että harjoittaja yhteistyökumppanimme pitää lähettää sen takaisin tweaks. Puhuminen hienosäädön BGR sanoo, että voimme odottaa puhelimen 1.2GHz prosessori (sama kuin väitetty Torch 2 ) sekä 3,7-tuumainen WVGA-näyttö, 5 megapikselin kamera, dual-bändi WiFi kanssa UMA tukea, mobiili hotspot valmiudet, ja BlackBerry OS 6.1. Sana on se tulee olemaan ainakin kaksi versiota julkaistiin ympäri maailmaa - koodinimeltään Monaca ja Monza - ja se on saavuttamassa syyskuinen julkaisu. Se on ihan hyvä, vaikka nämä tiedot eivät aio räjäyttää ketään pois lähestyttäessä Q4 '11.

BlackBerry Storm 3 osoittaa jälleen, seuranta syyskuussa käynnistää? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 12:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar