fredag den 14. januar 2011

Lupauksen SmartStor Zero NAS serpentiini dumbs alas DLNA varten iPad (käytännön)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/promises-smartstor-zero-nas-streamer-dumbs-down-dlna-for-the-ip/:
CES 2011 saattaa olla ohi, mutta meillä on silti saanut muutaman Gee-mehiläisten tietojen perille ennen soittoa se sulkeutuu. Yksi kultahippu julkaisemattomia kunnian tämä SmartStor Zero NAS alkaen Promise Technology. Nyt pitää kiinni ... vain koska se on DLNA 1.5-yhteensopiva Network Attached Storage device ei tarkoita että se on hankala käyttää. Hell, jopa IOS käyttäjät voivat liittyä DLNA streaming ja median siirto osapuoli, vaikka Apple on yksi niistä harvoista suurista valmistajista puuttuu liitto. Promise on tarkoituksella dumbed alas tässä 1TB tai 2TB NAS jotta se soveltuu käytettäväksi missä tahansa kodissa, jossa "zero configuration" varastointi ja media serpentiini on ensisijaista. Se on useimmissa kotitalouksissa, kun tarkemmin ajattelen. Promise Billy Harrison antoi meille läpivalaisu korostetaan myös live-esittely ilmaiseksi (rajoitetun ajan) SmartStor Fusion Stream app. käynnissä iPad (ja pian Android ja Windows Phone 7 laitteet). Verrattuna moniin DLNA serpentiinit, että olemme nähneet tämä oli kuollut helppokäyttöinen ja jopa antoi meille upload / download musiikkia, videoita ja valokuvia / pois SmartStor Zero. Tietenkin, muut laitteet, jotka tukevat kotimainen DLNA lähettää ja DLNA ladata (kuten Droid X) toimii heti kättelyssä. Fusion Stream tukee myös median moniajo oikeus sisällä app. Mutta hei, älä ota meitä siitä, katsella Bill vahvistaa totuuden tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä lupauksen SmartStor Zero NAS serpentiini dumbs alas DLNA varten iPad (käytännön)

Lupauksen SmartStor Zero NAS serpentiini dumbs alas DLNA varten iPad (käytännön) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 10:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar