fredag den 14. januar 2011

Teenage Engineering OP-1 syntetisaattori nyt saatavilla ennakkoon, me kiertue sen kiiltävän uusia ominaisuuksia (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/14/teenage-engineering-op-1-synthesizer-now-available-for-pre-order/:
Vuonna aikakaudella syntetisaattori-lelu ylikuormitus, OP-1 on ehdottomasti tekee asia asetti lisäksi pakkaus. Se ei olisi yllättänyt meidät, jos se ei koskaan tullut ulos, yksinkertaisesti katoaa eetteriin kuin useimmat liian hyvä-to-be-tosi laitteisto yleensä tehdä. Mutta hieno ruotsalaiset ja Teenage Engineering ovat Anaheim ja NAMM kanssa tuotantomallin lattialle, ja nyt se on todella, todella Facebookiin ennakkoon (sallinette 8 viikkoa valmistus ja jalostus) ja 799 dollaria niiden päällä. On laivalasteittain päivitykset OP-1: n olemme nähneet aiemmin: pieni valkoinen laatta värikäs LCD nyt urheilu joukko erilaisia sekvensointi liikennemuotojen uuden upean värjätä vaikutuksia (kuten nyrkkeilijä ylhäällä lyönti ... get it?), kiihtyvyysmittari ja FM-radio, kaikki asiat. Video kierros kaikki kiiltävä uusia ominaisuuksia tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Teenage Engineering OP-1 syntetisaattori nyt saatavilla ennakkoon, me kiertue sen kiiltävän uusia ominaisuuksia (video)

Teenage Engineering OP-1 syntetisaattori nyt saatavilla ennakkoon, me kiertue sen kiiltävän uusia ominaisuuksia (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 14 tammikuu 2011 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Teenage Engineering | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar