mandag den 20. december 2010

YikeBike kokoontaitettava sähkösähköinen pyöräillä nyt saatavilla alhainen, alhainen hinta 3,595 dollari (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/yikebike-foldable-electric-bike-now-available-for-the-low-low-p/:
YikeBike kokoontaitettava sähkösähköinen pyöräillä nyt saatavilla alhainen, alhainen hinta 3,500 dollari (video)
Ensimmäistä kertaa näimme YikeBike emme voi auttaa, mutta mielestäni se oli hieman liian tyylillisesti muotoinen, vähän liian hoikka ja myös paljon hiilikuitua todella olemassa todellisessa maailmassa kaikkea muuta kuin prototyyppi. Mutta nyt, yli vuosi myöhemmin, tässä etsimme pieni vihreä "Lisää koriin"-painiketta yhtiön verkkosivuilla. Kyllä, 6 meripeninkulman alue, 15mph huippunopeus taitettava syklit alkavat roll ulos varastoon arvioitu aluksen mennessä vain viikon. Paras uutinen? Hinta on 3595 dollaria, kaukana halpa, mutta noin 2000 dollaria vähemmän kuin ne olivat alun perin arvioitiin maksavan ja suorastaan edullisia jotain, joka tarjoaa tämän ainutlaatuisen yhdistelmän bizarreness ja hauskaa. Kuinka hauskaa? Hanki kertauskurssi on video tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä YikeBike kokoontaitettava sähkösähköinen pyöräillä nyt saatavilla alhainen, alhainen hinta 3,595 dollari (video)

YikeBike kokoontaitettava sähkösähköinen pyöräillä nyt saatavilla alhainen, alhainen hinta 3,595 dollari (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 19:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Oh Gizmo! | lähde YikeBike | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar