mandag den 20. december 2010

Microsoft haluaa nelinkertaistaa Kinect tarkkuus?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/microsoft-seeking-to-quadruple-kinect-accuracy/:
Hakata sinun Kinect viime aikoina? Sitten varmaan tiedät jotain useimpiin säännöllisiin Xbox 360-pelaajat eivät - nimittäin, että Kinect n Lämpökamera on todella pystyy korkeamman resoluution kuin pelikonsoli itse tukee. Vaikka Microsoft alun perin kertonut meille se juoksi 320 x 240 , löydät sekä värejä ja syvyyttä kamerat näyttö 640 x 480 kuvia jos koukku reuna ylös tietokoneeseen, ja nyt nimetön lähde kertoo Eurogamer että Microsoft haluaa tehdä hyvin sama videopeli tilaa. Kertoman, Redmond keinotekoisesti rajoitettu Kinect konsolilla antaakseen tilaa muiden USB-oheislaitteiden ajaa samaan aikaan, mutta jos yritys voi löytää keinon kiertää rajoitus, se voisi antaa firmware päivitys, että voisi tehdä Kinect riittävän herkkiä havaita yksittäisiä sormen liikkeet ja johtaa väistämättä liikeohjaus . Yksi useita tapoja Microsoft aikoo maailman Minority Report todellisuutta, olemme varmoja.

Microsoft haluaa nelinkertaistaa Kinect tarkkuudella? alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 20:50:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde Eurogamer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar