mandag den 20. december 2010

Apple haluaa palkata IOS navigointi insinöörejä, ensimmäinen testi on löytää tapa noin Infinite Loop

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/apple-looking-to-hire-ios-navigation-engineers-first-test-is-to/:
Apple haluaa palkata IOS navigointi insinöörejä, ensimmäinen testi on löytää tapa noin 1 Infinite Loop
Onko Apple haluavat ottaa sen Googlen ja sen nenäkäs Kartat app? Se varmasti näyttää olevan kyse, ja AppleInsider huomaamme, että yhtiö on neljä uutta työluetteloita joka määrittää "laskennallinen geometria tai Graph Theory" ja "kokemus kehittää navigaatio-ohjelmat" kuten "arvokasta tietoa." Ilmeisiä vaikutuksia tässä on, että Applen etsii veneen ensimmäisen osapuolen, täysimittaista, turn-by-turn navigoinnin ja jotta se tulisi GPS-laitteista, mutta ehkä yhtiön edellisen uusien työntekijöiden yksinkertaisesti eksynyt paljon ja tämä on yksinkertaisesti yrittää nipistää että ongelma alkuunsa. Joko niin, ohjelmisto työmarkkinoilla vain parani neljällä. Ajattelematon ylös, kooderit.

[Kuva luotto: Nurimb ]

Apple haluaa palkata IOS navigointi insinöörejä, ensimmäinen testi on löytää tapa noin Infinite Loop perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 09:39:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Apple Insider | lähde Apple työpaikkaa 1 , 2 , 3 , 4 | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar