mandag den 20. december 2010

Tutkijat yrittävät ennustaa flunssa leviää, antaa ZigBee radiot ja 700 lukiolaista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/scientists-attempt-to-predict-flu-spread-give-zigbee-radios-to/:
Tämä on Crossbow TelosB langaton kauko-alustalle, ja se teki tärkeää työtä tieteisiin viime vuoden tammikuussa - Seurataanko lähellä vuorovaikutuksesta 788 opiskelijaa ja henkilökuntaa on yksi Yhdysvaltain lukion seurata virtuaalista flunssa. Kun keräämällä yli 762000 aivastus-arvoinen anekdootteja keskuudessa moduulin toting opettajat ja teini Stanfordin tutkijoiden juoksi 788000 simulaatioita kartoittaa polku virus voi ottaa ja menetelmiä koulun voisi yrittää pitää se linjassa. Valitettavasti tutkijat eivät onnistuneet keksimään mitään helppoja vastauksia, kuten virtuaalinen rokotus tuntui toimivan yhtä hyvin (tai huonosti) riippumatta siitä, kuka sai lääkkeet, mutta että jos vain voisimme todella seurata yksilöiden tosielämässä yhtä helposti kuin tutkimuksessa, ennaltaehkäisy olisi paljon helpompaa. Mutta kuka kellon kissa, kun se on niin paljon vähemmän poliittista ja ionisoi ?

Tutkijat yrittävät ennustaa flunssa leviää, antaa ZigBee radiot ja 700 lukiolaista perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 08:43:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Medgadget | lähde Stanford University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar