mandag den 20. december 2010

Google PowerMeter tulee Blue Line Innovations PowerCost Monitor

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/google-powermeter-comes-to-blue-line-innovations-powercost-moni/:
Energiansäästö ei ole vain hyvä ympäristö, se on myös hyvä perheen budjetin. On tietoinen energiankulutusta voi auttaa sinua alentaa kustannuksia jopa 5-15 prosenttia, joidenkin arvioiden mukaan. Yksi tuote, joka voi auttaa reaaliaikaista vallan seuranta teidän kulutustottumusten on Power Kustannukset Monitor, laite saimme viettää noin laatu aikaa yli kesän jälkeen Blue Line Innovation alkoi kumppanuus Microsoftin kanssa HOHM . Kumppanuudet odotetaan kasvavan tänään kun BLI ilmoittaa tuen Googlen kilpailevien PowerMeter web seurannan ratkaisu. Sinänsä omistajat $ 249ish PowerCost Monitor WiFi Edition pakki on vielä toinen tapa mitata ekologista jalanjälkeä tietokoneesta tai älypuhelimen - ja se on hyvä asia.

Google PowerMeter tulee Blue Line Innovations PowerCost Monitor perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 03:11:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde CNET | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar