mandag den 20. december 2010

Sony sanoo Googlen TV myynnin odotuksia, TV divisioona tiiviimpää yhteistyötä Googlen kuin kännykkä ryhmä

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/20/sony-says-google-tv-sales-meeting-expectations-tv-division-work/:
Se on ollut enimmäkseen huonoja uutisia siitä sisällöstä lohkot ja Googlen TV koska foorumi käynnistettiin lokakuun lopussa, mutta se kuulostaa Sonyn oleskelevat optimistinen: Hiroshi Yoshioka johtaja yhtiön TV jako, kertoi New York Times että Sonyn Googlen TV myynti on " odotusten mukaisesti "ja että" se saattaa kestää hieman kauemmin käyttäjien alkaa todella hauskaa "uuden alustan. Mitä enemmän, Yoshioka myös sanoi Sonyn tv-ryhmän ja Googlen yhteistyötä entistä Google TV laitteita kuin Sony Ericsson ja Google tekee Android-puhelinten, joka kuulostaa hullu meille - mutta ei ehkä täysin yllättävää, koska Xperia X8 on vasta tulossa Android 2.1 .

Tietenkin kaikki tämä cheerleading Sony on taustanaan Google pyytää TV valmistajat viivyttää useita suunnitteilla CES Google TV tuote-esittelyjä , kun se reworks ohjelmisto ja yrittää neuvotella verkkojen jatkuvan sisällön lohkot , joten "odotusten" voi tarkoittaa melkein mitään, oikeastaan - varsinkin kun Yoshioka ei ole mitään kovaa Google TV myynti numeroita ja sanoi myöhemmin, että Sonyn TV liiketoiminta ei pystyttäisi täyttämään tavoitteensa ja taistelu tulee kannattavaksi tämän vuoden aikana. Auts. Meillä tuntuu me kuulemme lisää tästä kaikesta CES tavalla tai toisella - pysy kuulolla.

Sony sanoo Googlen TV myynnin odotuksia, TV divisioona tiiviimpää yhteistyötä Googlen kuin kännykkä ryhmä alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 20 joulukuu 2010 10:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar