tirsdag den 18. januar 2011

Sonos kertoo menestyksestään ruokia tulevaisuuden suunnitelmia, mutta ei Android tukea

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/sonos-recounts-its-successes-dishes-on-future-plans-but-not-and/:
Sonos kertoo menestyksestään ruokia tulevaisuuden suunnitelmia, mutta ei Android tukea
Keskellä doom ja synkkyyden taloudellisen ... mitä se on olemme jumissa tällä hetkellä, se on mukava katsoa menestystarina. Sonos on sellainen tarina ja GigaOM on ottanut aikaa profiilin nousukas, joka alkoi vuonna 2002 ja on jatkunut tuottaa sarjan high-end-telakat , verkotettuja soittimiin, ja IOS-ohjain app , joka sitoo kaiken yhteen. Valitettavasti käyttäjät kuin Applen laitteet on jätetty oman onnensa nojaan, ja vaikka Sonos VP Sales Tom Cullen sanoisi niinkään, kun muut versiot ovat tulossa, hän ainakin sanoa "Voimme nähdä kourallinen muita mahdollisia alustoja, ja haluamme nähdä, mikä on suurin pitoisuus musiikin ystäville. " Sanomme miksi valita? Paljon musiikin ystäville löydy niitä kaikkia.

Muutto takaisin laitteisto, Cullen totesi, että henkilö musiikki enimmäkseen liikkuu niiden näinä päivinä, ja näin yhtiö etsii siirtymässä auto-ja audio-alueilla, eli voisimme nähdä Sonos-merkkisten kuulokkeiden ja pään yksiköitä ei liian kaukaisessa tulevaisuudessa. Tämä voisi olla sen lisäksi, mitä näytti olevan potentiaalinen siirtyä oikeisiin kotiteatteri. Nämä ovat täynnä tilat verrattuna maailman langattoman audio yhtiö pelaa tällä hetkellä, mutta toinen laatu vaihtoehto ei todellakaan ole huono asia.

Sonos kertoo menestyksestään ruokia tulevaisuuden suunnitelmia, mutta ei Android tukea alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 10:13:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink SlashGear | lähde GigaOM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar