tirsdag den 18. januar 2011

Moneual DSPC laittaa seurata tietokoneen tapauksessa pitää widgetit

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/moneual-dspc-puts-a-monitor-on-your-computer-case-welcomes-your/:
Moneual DSPC laittaa seurata tietokoneen tapauksessa pitää widgetit
CES on iso paikka, niin isompi kuin ensimmäinen asunto, joten toivottavasti voit antaa anteeksi meille puuttuu Moneual Lab DSPC on osoitettava lattialle. Tämä tarkoittaa Dual Screen PC-tapaus urheilu selvästi pitkä näyttö, joka voisi tehdä ja hyödyllinen työpöydän laajennus huolimatta tilannut mitään kuvasuhteet tähänkin tiedossa mies. Valitettavasti ei silmälasit määrättiin päätöslauselman tai kokoa, mutta voisimme nähdä heittää kuvan toimittajan työkalupakki tuolla, ehkä chat-ikkuna, tai vain lataamalla sen kanssa vekottimet kuin tässä kuvassa. Kuitenkin odotettavissa hinta 1500 dollaria, ajattelemme sinua voisi sen sijaan ostaa oikein iso toinen monitori - ja uusi työpöytä laittaa se.

Moneual DSPC laittaa seurata tietokoneen tapauksessa tyytyväinen widgetit perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 06:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Oh Gizmo! | lähde CES Innovations Honorees | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar