tirsdag den 18. januar 2011

Verizon virallisesti tappaa uutta joka Kaksi päivittää edullisista ohjelma

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/verizon-officially-kills-off-new-every-two-upgrade-discount-prog/:
On jo paljon näyttöä parin viime viikon aikana kutsua tätä lukko, mutta antaa vain mennä eteenpäin ja sulje silmukka tätä: Verizon virallinen UKK listaan on päivitetty osoittamaan, että sen uusi joka toinen päivitys edullisista ohjelma on paahtoleipä. Lyhyesti sanottuna tämä tarkoittaa, että uudet linjat Verizon palvelu ei voida myöntää laitteiden alennus - joka pyöritti välillä 30 dollaria ja 100 dollaria - sen jälkeen, kun kaksivuotinen sopimus on päättynyt, ja ihmiset, jotka ovat tällä hetkellä kirjoilla NE2 tukikelpoisia suunnitelma vain voi lunastaa alennuksen yhden kerran ennen otetaan pois. Liikkua millaisia läheisesti Verizon päätökseen muutama kuukausi sitten kolahtaa älypuhelin ETF voihkia-asiakkuutta 350 dollaria, ja se näyttää olevan osa laajempaa alan suuntaus tekee puhelimia wincingly kallista korvata. Älä pudota, että Droid X , ihmiset!

Verizon virallisesti tappaa uutta joka Kaksi päivittää edullisista ohjelma alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 14:38:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Verizon | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar