tirsdag den 18. januar 2011

Lenovon Kiinan eBox konsoli kärsii myöhästymisestä, tässä miten sen kameran-pohjaisia pelejä voi pelata (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/18/lenovos-chinese-ebox-console-suffers-delay-heres-how-its-came/:
Meillä oli lähes unohtanut Lenovon Eedoo Spinoff ja sen Kiinan sitoutuneen videopelikonsoli , kun huomataan miten se ei täyttänyt suunnitellun marraskuu 2010 paljastus, mutta IDG News kertoo, että liikkeen tunnistava eBox ei livahtanut Lenovon mielessä - se on vain ollut työnnetään syvemmälle 2011. Kuinka paljon? Jos me arvata, me halua sanoa Q2 2011, ja video yllä täsmennetään miksi. Näennäisesti sattumalta, olimme lähetti materiaalia pelin nimeltä Flyimal, rakennettu Unity moottorin yhteistyönä 3D voimavara yrityksen Mixamo ja 3D ele tunnustaa yritys Omek Interactive, ja - saat tämän - käynnissä "ensimmäisen [ konsoli] olisi tehtävä kiinalaiset Kiinan markkinoille ja maksettavan käynnisti Q2 tämän vuoden. " Emme voi ajatella monta peliä, jotka sopivat tämän kuvauksen, joka on rehellinen. Siellä ei ole paljon tarkastella täällä, mutta voimme kuvitella PrimeSense ja kilpailijat perusing video pian, toteaa, että kone tallentaa tarkasti 14 pistettä käyttäjän kehon sen ele tunnustamista algoritmit ... ja ihme jos on kolmannen ulottuvuuden mitään sellaista liikettä. Lue Unity, Mixamo ja Omek lausunto tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Lenovon kiina eBox konsoli kärsii myöhästymisestä, tässä miten sen kameran-pohjaisia pelejä voi pelata (video)

Lenovon Kiinan eBox konsoli kärsii myöhästymisestä, tässä miten sen kameran-pohjaisia pelejä voi pelata (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 tammikuu 2011 13:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IDG News (PC World) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar