tirsdag den 18. januar 2011

Sony Ericsson hakee Clearwire varten tavaramerkkiloukkaus

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/17/sony-ericsson-sues-clearwire-for-trademark-infringement/:
Quick, voitteko kertoa näiden kahden pyörteisiin palloja toisistaan? Se on Sony Ericssonin logo vasemmalla ja Clearwire on oikealla - ja SE luulee he sekoitettavissa tarpeeksi on jätetty liittovaltion tavaramerkki oikeusjuttu Virginiassa. Tilanne on melko perus: Sony Ericsson on tavaramerkki rekisteröinneistä eri toistojen sen pallon logoja, ja yhtiö ajattelee Clearwire on sekava matkaviestinmarkkinoilla sen version - ja se varmasti ei halua Clearwire leimata logo puhelimet, joka Clearwire on lopulta aikoo tehdä , rahaa ongelmia tai ei. SE: n pyysi tuomioistuinta kieltää Clearwire käyttää logoa ja monia vahingoista rahallista korvausta, joka näyttää suuri riski yrityksen, joka ottaa kassavirta ongelmia aluksi - saamme nähdä, mitä tapahtuu.

[Kiitos, Alex]

Sony Ericsson hakee Clearwire varten tavaramerkkiloukkaus perin ilmestynyt Engadget Ma, 17 tammikuu 2011 18:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Luoteis-Innovation | lähde Sony Ericsson valitus (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar