mandag den 13. december 2010

MetroPCS seuraa Kriketti esimerkkiä, avaa Huawei on Ascend talousarvion Android puhelin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/metropcs-follows-crickets-lead-launches-huaweis-ascend-budget/:
Huawei todella alkaa tehdä splash Amerikan älypuhelinmarkkinoiden tunkeutumalla Big Four kanssa käynnistettiin T-Mobile Komeetta ei kauan sitten - mutta se on talousarvion Alueellisten jos nämä kaverit voivat olla mahdollisuus hallita. MetroPCS on ottanut mallia archrival Cricket käynnistää Huawei on Ascend tänään, joka tarjoaa 3,5 tuuman HVGA näyttö, 3,2 megapikselin kamera ja microSD muistilaajennukselle 16GB huipulla Android 2.1 . 179 dollaria he pyytävät tuntuu vähän jyrkkä silmälasit kunnes muistaa, että MetroPCS tarjoaa laitteisto sopimus-free - ja se säästää sinulle penniäkään tai kaksi yli kuljettajan merkki-Android tarjoaa, Optimus M LG . Se on saatavilla tänään, seuraa tauko koko lehdistötiedote.

Jatka käsittelyssä MetroPCS seuraa Kriketti esimerkkiä, avaa Huawei on Ascend talousarvion Android puhelin

MetroPCS seuraa Kriketti esimerkkiä, avaa Huawei on Ascend talousarvion Android puhelin perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 12:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde MetroPCS | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar