mandag den 13. december 2010

Maailman ensimmäinen Nissan Leaf antoi - se on musta, kuten tulevien kaasukäyttöisten autojen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/worlds-first-nissan-leaf-delivered-its-black-like-the-futu/:
Joku Nissanin osaa pitämään kalenterin, näyttää siltä, kuin lupasi joulukuu USA toimitukset sekä Leaf aloitti tänä viikonloppuna. Iso juttu oli valmistettu ensimmäinen saapumista, kiiltävä musta numero ostanut Olivier Chalouhi päässä San Francisco Bay Area, joka liitetään Leafs lasku yli muiden käynnistää markkinoilla Arizona, Etelä-Kaliforniassa, Oregonissa, Seattle, ja Tennessee. Toinen erä Nissanin kaikki sähköllä hatchbacks on tulossa 20. joulukuuta, jossa yhtiö lupaava valtakunnallinen Yhdysvaltain markkinoille vuonna 2012. Sillä välin, Havaijilla ja Texas on seuraava locales liittyä hauskaa alkuvuodesta 2011 ja varauksia otetaan uudelleen pian sen jälkeen. Valitettavasti jotkut "muita markkinoita" odotetaan työnnetään jälkimmäisen vuosipuoliskon - arvaa Nissan osaa käyttää kalenterin merkki pois sen viivästyksiä liikaa.

Jatka käsittelyssä Maailman ensimmäinen Nissan Leaf antoi - se on musta, kuten tulevien kaasukäyttöisten autojen

Maailman ensimmäinen Nissan Leaf antoi - se on musta, kuten tulevien kaasukäyttöisten autojen perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 06:02:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar