mandag den 13. december 2010

CE Voi ei, hän ei!: Time Warner päätoimittaja vertaa Netflix uhka Albanian armeijan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/ce-oh-no-he-didnt-time-warner-chief-likens-netflix-threat-to/:
Ajattele suhde Netflix ja kaapeli ja sisältö avainhenkilöt on sovinnollinen? Ei. Jopa. Sulje. Varmasti ei kun Netflix toimitusjohtaja Reed Hastings raivannut polkua osaksi olohuone vahvuus yhtiön streaming tv-ja elokuva sisältöä alunperin mahdollista viisas 2008 käsitellä kanssa Starz. Liikkua, että laskelmista streaming käyttöoikeuksien Sony ja Disney sisällön arvioitu 25000000 dollaria - tuskin mitään verrattuna perinteiseen lupamaksuja peritään kaapelioperaattorit. Tämä kauppa on määrä päättyä vuonna 2011, ja se voisi maksaa Netflix niin paljon kuin $ 250 miljoonaa euroa vuodessa uudistaa. Time Warner toimitusjohtaja Jeff Bewkes mielestä Netflix n päivän yläosassa on numeroitu on tehty mahdolliseksi aikakaudella kokeilu, joka on nyt päättymässä. "Se on vähän niin kuin on Albanian armeija aikoo valloittaa maailman?" sanoi Bewkes, "En usko." Mukaan New York Times, kommentit tehtiin viime viikolla UBS sponsoroi median konferenssissa New Yorkissa, että se kertoo muuttui "foorumi avainhenkilöt ilmaista epäkohtia ja korostaa, että he nyt aggressiivisesti yrittää kallistaa talouden tasapaino Netflix ja sisällöntuottajat takaisin kohti media ryhmittymiä. " Wow. Älä huoli Netflix tilaajat, olemme varmoja, että implisiittisen salaiseen on hyvä laji.

CE Voi ei, hän ei!: Time Warner päätoimittaja vertaa Netflix uhka Albanian armeijan alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 05:12:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde New York Times | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar