mandag den 13. december 2010

Google piilottaa matemaattinen palapelin Cr-48 video, palkitsee ratkaisija kannettavan

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/13/google-hides-mathematical-puzzle-in-cr-48-video-rewards-its-sol/:
Watching Google tuhota Cr-48 kannettavat huvikseen ei ole helppoa kenellekään teistä, mutta käy ilmi, että juonikas geeks Mountain View oli salaista tarkoitusta niiden pahantahtoisuutta jälkeen kaikki. Yhtälö, raapustanut esitetään vanhan koulun liitu taustalla yksi kohtaus, herätti Sylvain Zimmer, joka yhdessä ryhmän samanmielisiä geeks, asettaa yrittää ratkaista se ja löytää sen merkityksen. Koko päivän mittainen salauksen työn myöhemmin Sylvain jäi joukko numeroita hän pystyi muuntamaan kirjeitä, jotka osoittautui täsmennettävä "nopeus ja tuhota." Lisäämällä goo.gl, Googlen URL shortener , eteen nuo sanat sai hänet näytön onnitella häntä siitä, että "ensin selvittää myös Mensa-sertifioitu palapeli" ja lupaavat lähettää hänelle Cr-48 kannettavan palkintoaan. Kunnia Sylvain ... ja Google siitä, että tällainen lannistumaton geeks.

Jatkaa lukeneisuus Google vuotia matemaattinen palapelin Cr-48 video, palkitsee ratkaisija kannettavan

Google piilottaa matemaattinen palapelin Cr-48 video, palkitsee ratkaisija kannettavan perin ilmestynyt Engadget Ma, 13 joulukuu 2010 07:21:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Geek.com | lähde Sylvain Zimmer | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar